Partneři

Hlavní partner MCC Kros Štiřín 2019:

Bohemia Energy a.s.bohemia_energy

O Bohemia Energy

Společnost Bohemia Energy je největším alternativním dodavatelem elektřiny a plynu
v České republice, který na trhu působí již více než 10 let. Jako vůbec první alternativní dodavatel energií stála v roce 2005 u zrodu tuzemského liberalizovaného trhu s elektřinou a plynem, jenž umožnil zákazníkům změnit svého stávajícího dodavatele za cenově výhodnějšího.

Svým zákazníkům poskytuje Bohemia Energy garanci cenové výhodnosti energií oproti dominantnímu dodavateli v daném regionu. Přední postavení na trhu si udržuje mimo jiné také díky špičkové zákaznické péči založené na osobním přístupu. V současné době obsluhuje více než 1 milion zákazníků.

Úspěch Bohemia Energy zavazuje k tomu, aby pomáhala těm nejpotřebnějším. Klíčovou aktivitou společnosti se tak stala podpora těžce nemocných dětí.  Bohemia Energy se rovněž angažuje v mnoha dalších užitečných projektech veřejně prospěšných organizací, jako je například Národní muzeum, Česká asociace streetwork, Černí koně, nadace Artevide a v neposlední řadě také MCC Kros Štiřín.  Velmi si této spolupráce ceníme a jsme rádi, že můžeme díky přízni našich zákazníků pomáhat tam, kde je to skutečně potřeba.

Ostatní partneři:

Procter&Gamble

Značka Pampers ve spolupráci s neziskovou organizací Nedoklubko nyní nově představila plenky Pampers Preemie pro nedonošená miminka, které bude darovat všem nemocnicím po celé České republice. „Pampers se věnuje šťastnému a zdravému vývoji dětí více než 50 let od doby, kdy jsme vyvinuli naši první plenku,“ říká Country Manager Procter & Gamble pro Českou republiku a Slovensko Marek Skysľak. „Od roku 2002 jsme prvním významným výrobcem dětských plenek pro předčasně narozené děti. Když nás sestřičky z novorozeneckých jednotek intenzivní péče oslovily, abychom navrhli plenku pro miminka vážící 800 gramů, všichni v Pampers byli nadšeni myšlenkou vyvinout nejlepší plenku pro ty vůbec nejzranitelnější děti,“ doplňuje Marek Skysľak. Tyto plenky jsou navrženy tak, aby minimalizovaly rušivé podněty a podpořily klidný spánek, správné polohování a zdravotní péči u předčasně narozených dětí.

www.pampers.cz

GardX  Protection

DEFEND SOLUTIONS GROUP

DEFEND SOLUTIONS je výhradní distributor VPS systému na ochranu vozidel GardX pro střední a východní Evropu. Sada ochranných a bezpečnostních přípravků pro exteriér a interiér vozidla vytváří bezpečnější podmínky pro řízení vozidla, zachovává nový vzhled vnějšího laku a interiéru vozidla po dlouhou dobu a udržuje co nejvyšší budoucí prodejní hodnotu vozidla.
DEFEND SOLUTIONS má bezkonkurenční pověst v poskytování prvotřídních výrobků se zákaznickým servisem a technickou podporou.
GardX přípravky jsou schváleny motorovými výrobci, používány prodejci automobilů po celém světě a mimo jiné získaly řadu britských ocenění. Všechny produkty jsou vyráběny podle systému řízení jakosti akreditované na ISO9001 a plně vyhovující předpisům COSSH.

DEFEND SOLUTIONS pečuje s důvěrou o majetek svých zákazníků, a proto je povinností podpořit závod, jehož výtěžek poputuje do Centra předčasně narozených dětí v porodnici „U Apolináře“, kde pečují s důvěrou o to nejcennější – naši budoucí generaci.

www.defendsolutions.cz

 Johnny-servis 

Specializujeme se na komplexní zajištění technického a hygienického zázemí akcí (od malých rodinných, přes společenské,kulturní, sportovní), staveb a krizových situací (blackout, povodně apod.). Zajistíme od mobilních toalet (pro muže, ženy, děti), sanitárních přívěsů, kontejnerů přes mobilní oplocení, mobilní kanceláře až po párty servis a protipovodňové zábrany. Díky husté síti poboček  zajišťujeme spolehlivé a profesionální služby v celé České republice a dalších zemích. Vyberte si zázemí na vaši akci na  www.johnnyservis.cz. Nebo vám poradíme na 800 100 666 a podpora@jpohnnyservis.cz

Boma

O společnosti Boma

Jsme výrobci nejen ponožek. Nabízíme kotníkové, střední i vyšší ponožky slabé, silné nebo s froté chodidlem, extra roztažné i kompresní, se zdravotním lemem, jednobarevné i s obrázky.
Ponožky kojenecké, dětské, dámské a pánské ale také podkolenky, nadkolenky, punčocháče a legíny, kompresní ponožky a podkolenky, funkční a thermo prádlo, pohodlné fitness oblečení, spodní i noční prádlo, punčochové zboží, zimní doplňky – čepice, rukavice atd.

Sportovní kolekci VoXX vyrábíme cíleně pro konkrétní druh sportu a tím zaručujeme maximální pohodlí. Nabízíme ponožky cyklistické, pro běh, fotbal, tenis, do in-line bruslí a dalších outdoorových a indoorových aktivit. Ponožky mají anatomické tvarování a polstrované zóny zaručující pohodlí při nošení. Na jejich výrobu používáme moderní materiály – CoolMax, SilproX, THERMOlite, Outlast, Merino vlna, Bambus nebo Modal.

Obec Kamenice

Štiřínský kros vznikl spontánně a nenápadně za podpory velmi malého kolektivu dobrovolníků, vedených místním rodákem doktorem Pařízkem.  Přesto však hned od prvního ročníku jde o velmi profesionálně připravovanou a řízenou akci, která si každým rokem dobývá větší pozornost, jak ve světě krosových běžců, tak hlavně u  dětí, které se v běžeckých disciplínách teprve rozkoukávají.  Pro obec Kamenice se tato akce stala jedním ze základních  stavebních kamenů při sestavování každoročního sportovního kalendáře.  Akce je unikátní nejen tím, že je nadstandardně zajištěna, ale především tím, že se organizátorům podařilo zajistit osobní účast několika zlatých olympioniků a mistrů světa.  Mladí běžci z Kamenice a okolí se mohou po celou dobu závodu neformálně setkat tváří v tvář s těmi nejlepšími reprezentanty.  Kamenici je na tuto výbornou sportovní vizitku patřičně hrdá.

ing. Pavel Čermák starosta obce Kamenice

www.obeckamenice.cz

Ladův Kraj

je turistický region rozkládající se mezi Prahou a řekou Sázavou. Pojmenován je po jedné z největších osobností české kultury.
Josef Lada, autor známého kocoura Mikeše a dalších mluvících zvířátek, vodníků, víl a také výtvarného ztvárnění Haškova dobrého vojáka Švejka, čerpal svou inspiraci z kraje kolem rodných Hrusic po celý život.
Navštivte zdejší malebnoou kopcovitou krajinu plnou lesů, luk, pastvin a rybníků. Řada míst Vás nechá rychle zapomenout, že jste vzdáleni jen 30 minut jízdy z centra Prahy!

www.laduvkraj.cz

BONAVITA, spol s r.o.

se stala letošním partnerem všech běžců MCC kros Štiřín. Jejich produkty budou připraveny
v taškách pro všechny vášnivé závodníky.

BONAVITA (dříve Pragosoja) působí na trhu od roku 1991. K širší nabídce výrobků racionální výživy inspiroval tehdy tvořící se firmu stav sortimentu potravin na trhu. Proto začala dovážet a následně vyrábět výrobky od značkou BONA VITA.
BONAVITA znamená ve volném překladu „dobrý život“ a v tomto duchu jsou výrobky propagovány. V konkurenčním boji si výrobky s touto značkou vydobyly dominantní postavení na českém trhu – v současné době je firma největším výrobcem a dodavatelem cereálii v Česku. Firma je úspěšná i v exportu, vyváží polovinu své produkce nejen do evropských států.

www.bonavita.cz

Zámek Štiřín

je pravidelným partnerem MCC kros Štiřín a letos tomu není jinak. Do závodu věnuje hotel Zámek Štiřín,  z rukou jeho dlouholetého ředitele pana Václava Hrubého, dvě poukázky  pro vítěze dospělé kategorie na jednu noc se snídaní  v zámeckém apartmá.

www.stirin.cz

Dermacol

Původní česká značka Dermacol už víc než půl století zdokonaluje pleť a pečuje o krásu žen. Jeden z prvních krycích make-upů na světě vznikl v české laboratoři Dermacol. Už v šedesátých letech ho používaly hollywoodské hvězdy a Dermacol je i po padesáti letech synonymem pro dokonalý make-up nejen v České republice, ale po celém světě.

Profimed

Profimed -obchodní zástupce s  Kvalitními produkty na zuby a tělo, kterým můžete věřit. Rádi Vám poradí online ale i  v jejich kamenných prodejnách. Neváhejte se na cokoliv zeptat. Profimed je záruka kvality. Jedná se specialistu v péči o zuby. Již 20 let na trhu. Brands: Philips Sonicare, Waterpik, TePe, Swissdent.

www.profimed.cz

ABC Online

ABCONLINE – domácí internet bez omezení. POZOR! TADY BĚŽÍ VYSOKORYCHLOSTNÍ INTERNET.

Výhody a služby:

  • Platné pro lokality: Kamenicko, Velké Popovice, Jesenicko, Benešovsko
  • Vysoká rychlost bezdrátového připojení k internetu, a to až 25 Mbps.
  • Bezplatné proměření kvality signálu a zjištění možnost připojení.
  • Připojení k internetu je nonstop a bez FUP.
  • Dohled sítě 24/7 a servis u klienta do 24 hodin od nahlášení i víkendy.
  • Možnost zřízení telefonní linky, jejíž výhodou je snížení nákladů a vysoká kvalita.
  • Možnost zřízení veřejné IP adresy v4 a v6.
  • Jako lokální firma máme přehled o dění, podporujeme místní akce a projekty.
  • V rámci poskytování služby zřídíme přípojku u klienta a o vše se postaráme.

www.abconline.cz

neoHRÁno

Rodinné strategické hry jsou dobrodružné a zároveň poznávací hry pro rodinné týmy v ulicích Prahy. Hry probíhají podle přesně daných pravidel, ale i s prvkem náhody a štěstí. Část informací se dozvíte při registraci, část na startu a část získáte až v průběhu hry.

Cílem Rodinných strategických her je formou sdíleného zážitku a dobrodružství podpořit společnou činnost a komunikaci v rámci rodiny a ukázat jiný pohled na českou historii a kulturu. Podpora pobytu a pohybu venku, hry fair play či umění užít si něco a nevzdávat se, i když štěstí zrovna nestojí na mé straně, jsou další hodnoty, které tyto hry také rozvíjí.

Vyzkoušejte Vyšehradské bitvy, Probuzení mostu, Lov na Starém Městě a další hry z nabídky www.neohrano.cz. Uvidíte známá místa novým pohledem a zažijete dobrodružství na vlastní kůži. Každá hra vtáhne děti i dospělé. Registrace předem je nutná.